Hoteli i ostali smještaj

Ideš na putovanje, a još nemaš rezerviran hotel?

U Nomagu će ti naši iskusni agenti za tvoju destinaciju i odabrani datum pronaći povoljan hotel, apartman ili hostel po mjeri koji će zadovoljiti sve tvoje želje, zahtjeve i budžet.

Stručnost

Naši agenti imati pristup širokoj mreži partnera i pružatelja usluga i mogu te savjetovati o najboljim opcijama smještaja – prema tvojim potrebama i budžetu. Također imaju mnogo iskustva iz prve ruke koje ti može pomoći u odabiru najprikladnijeg hotela.

Pristup ekskluzivnim ponudama

Zbog suradnje s raznim partnerima, uključujući i ponuđače iz hotelske industrije, imamo pristup ekskluzivnim ponudama i cijenama koje nećeš pronaći na opće dostupnim internetskim stranicama.

Jednostavan i siguran izbor

Pomažemo ti usporediti cijene i usluge različitih hotela što uvelike olakšava odabir. Osim toga, možemo ti ponuditi i dodatne pogodnosti kao što su posebni popusti ili paket ponude.

Zašto odabrati Nomago Travel?

 1. Sveobuhvatna usluga
  Uz tebe smo na svakom koraku. Kod nas možeš ugovoriti sve na jednom mjestu: rezervaciju hotela, kupnju avio karte, sklapanje osiguranja ili dodatne usluge kao što npr. prijevoz u samoj destinaciji.

 2. Usluge po mjeri
  Ovisno o tvojim potrebama, budžetu i željama, savjetujemo ti najbolje opcije. Na taj način možeš izbjeći sate i sate traženja među tisućama opcija na internetu.

 3. Podrška i pomoć
  Ako tijekom putovanja dođe do problema, tu smo da ti pomognemo.

 4. Stručnost
  Naši agenti imaju puno iskustva i stručnog znanja o destinacijama, hotelima i svemu što je povezano s putovanjima. Tijekom procesa rezervacije upozoravaju te na sve što je potrebno urediti prije polaska (viza, zdravstveni uvjeti, ograničenja putovanja) te ti pomažu tijekom cijelog procesa.

Info centar

Tu smo da ti odgovorimo na najčešća pitanja koja klijenti imaju prilikom rezervacije hotela i smještaja. Ako imaš još pitanja, udaljeni smo samo telefonskim pozivom.

Rezervacija hotela i smještaja je kod nas vrlo jednostavna.

 1. Ispuni obrazac
  U obrascu za upit upiši detalje o putovanju, kao što su destinacija, datumi, broj putnika i željene usluge.
 2. Uređenje rezervacije
  Nakon što dobijemo sve potrebne podatke odmah započinjemo s procesom rezervacije. Od odabira prikladnog smještaja, najma automobila, rezervacije avio karata i svega što je potrebno za bezbrižno putovanje.

 3. Potvrda i putovanje
  Kada sve bude spremno poslat ćemo ti poruku s detaljima rezervacije.

 1. Provjeri svoj e-mail ili dokumente za informaciju o otkazivanju.
 2. Ako je rezervacija napravljena u našoj agenciji nazovi nas ili pošalji mail i dostavi detalje rezervacije.
 3. Obavijestit ćemo te ako bude bilo kakvih troškova povezanih s otkazivanjem.
 4. Potvrdi otkazivanje i spremi potvrdu.

Naravno, rado ćemo ti pomoći odabrati najbolji smještaj za tvoje putovanje. Javi nam svoje želje glede lokacije, budžeta i ostale želje, a mi ćemo ti ponuditi odgovarajuće mogućnosti smještaja.

Naša politika plaćanja zahtjeva 100 % plaćanje rezervacije prije polaska. To znači da će biti potrebno unaprijed uplatiti puni iznos rezervacije prije polaska na put. Na taj način osiguravamo da su aranžmani u potpunosti organizirani i spremni prije polaska što ti omogućuje bezbrižno putovanje. Ako imaš dodatna pitanja ili trebaš dodatne informacije o plaćanju, slobodno nas kontaktiraj.

Imaš dodatna pitanja?
Nazovi nas
Imaš dodatna pitanja?
Nazovi nas

Pridruži se našoj zajednici i istraži svijet

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić svaki tjedan. Prijavi se i ostvari 10 % popusta na neke od naših produkata!

Prijava na e-novosti
Najtraženije informacije
Ili pošaljite poruku na
Ili pošaljite poruku na