Nomago

Udoban, pouzdan i održiv prijevoz za sve vrste putnika.

Nomago je  najveći pružatelj mobilnosti i putovanja u Sloveniji. Usmjereni smo na razvoj novih koncepata mobilnosti putnika i pametnih gradova.

Brigu o našim zaposlenicima stavljamo na prvo mjesto

Mi smo prvi izbor za one koji cijene kvalitetu, pouzdanost i održivost. Rado slušamo inspirativne i znatiželjne pojedinca koji bi s nama rasli i kreirali budućnost mobilnosti. Želiš li postati dio naše uspješne priče pogledaj slobodna radna mjesta u Nomagu.

Posvećeni smo pružanju usluga visokog standarda

Društveno odgovoran poslodavac

Certifikat Društveno odgovornog poslodavca dobili smo u području organizacijskog upravljanja jer od početka poslovanja uspješno uvodimo održivi stav i praksu održive poslovne prakse u ekosustav Nomaga.

Certifikati ISO 14001 i ISO 9001

Već 9. godinu zaredom nosioci smo certifikata ISO 14001 te novog certifikata ISO 9001. Primanjem oba međunarodno etabliranih standarda naša tvrtka posluje jedinstveno, ekološki, kvalitetno i ciljno usmjereno da ćemo tome težiti i ubuduće.

Green Star

Certifikat Green Star dobili smo za uvođenje aspekata održivosti (ESG) i klimatskih mjera u tvrtku. Dobivanje certifikata potvrda je da smo na pravom putu u zelenu budućnost.

Global Passenger Network

Dio smo grupacije međunarodnih tvrtki za iznajmljivanje autobusa koje nude siguran i kvalitetan najam autobusa i minibusa diljem svijeta.

Uprava tvrtke

Miha Tavčar
Glavni izvršni direktor
Marjan Beltram
Izvrši direktor za usluge turizma i mobilnosti
Aleš Mesec
Izvrši direktor za operativu i komercijalu

Posljednjih godina poduzeli smo mnoge važne korake. U Nomago smo integrirali više od deset tvrtki iz Slovenije, Hrvatske i Italije, a danas je naša grupacija vodeći pružatelj mobilnosti u široj regiji. Ključni izazov u narednom razdoblju bit će još više povezati zaposlenike, ostvariti ambiciozne ciljeve sljedećeg strateškog razdoblja i nositi se s izazovima s kojima smo se već suočavali i s kojima ćemo se suočavati u budućnosti.

Nomago Hrvatska

Nomago Travel putnička je agencija koja u Hrvatskoj posluje od 1998. godine pod imenom STA putovanja. 2019. godine pridružuje se grupaciji Nomago i postaje sveobuhvatan pružatelj usluga iz domene putovanja.

Danas Nomago Travel pruža usluge rezervacije i prodaje avio karata, smještaja, rent-a-cara, osiguranja, organiziranih putovanja i izleta, najam vozila, organizacije kongresa, team buildinga, stručnih tečajeva i ljetnih kampova za djecu. 

Nomago Travel dio je GlobarStar Travel Management mreže te posjeduje certifikat o kvaliteti ISO 9001.

Brioni Pula

Prvotno osnovano kao "Autopoduzeće za Istru" u Vodnjanu 1946. godine, Brioni d.o.o. Pula ključni je domaći i međunarodni pružatelj usluga prijevoza putnika. Kroz godine poduzeće je prolazilo kroz brojne promjene, uključujući promjene imena i organizacije, sve do 1972. godine, kada je naziv "Brioni" konačno prihvaćen. Ubrzanom modernizacijom i reorganizacijom 1997. godine postavljeni su temelji za stalno širenje i unapređenje usluga.

Godine 2017., slovenska tvrtka Nomago d.o.o. postala je 100% vlasnik tvrtke Brioni, čime su postali ponosni članovi grupacije Nomago d.o.o.

Kroz ovo partnerstvo, Brioni Pula nastavlja širiti svoju ponudu usluga i uvodi inovacije kako bi zadovoljio potrebe putnika nudeći siguran, udoban i pouzdan prijevoz.

Društvo ima poslovne jedinice u Rijeci i Zagrebu, što dodatno jača prisutnost i pruža lokalnu podršku putnicima. U posljednjih nekoliko godina svoje poslovanje su značajno usmjerili prema francuskom i nizozemskom tržištu kroz uspješnu poslovnu suradnju s tvrtkom BlaBlaCar, partnerom u više od 20 zemalja Europe. Kao charter partneri mnogih agencija ostvarili su značaj utjecaj na tržište. Njihovi autobuse moguće je vidjeti u svakom gradu u Europi.

Bilo da se radi o lokalnom prijevozu ili putovanju u inozemstvo, Brioni Pula nastoji ponuditi vrhunsku uslugu prilagođenu svakom putniku. Kontinuirana posvećenost unaprjeđenju osigurava da svaki putnik doživi najbolje iskustvo putovanja.

Upoznajte nas

Dio smo grupacije Nomago - najvećeg slovenskog organizatora putovanja. S nama ćete doživjeti više od samog putovanja – udobnost je na prvom mjestu, a svaki dio vašeg putovanja bit će ugodno iskustvo.

Zanima vas više?

Prijavite se na Nomago Travel e-novosti i ne propustite posebne ponude, novosti ili važne obavijesti. S prijavom ostvarujete i 10 % popusta na neke od naših produkata!

Prijava na e-novosti
Najtraženije informacije
Ili pošaljite poruku na
Ili pošaljite poruku na