26.04.2024

7 razloga zašto je ljetni kamp najbolji izbor za školske praznike

Jeste li znali da više od deset milijuna američke djece svako ljeto odlazi u kampove? Ljetni kampovi u SAD-u predstavljaju tradiciju već više od 150 godina, a djeca imaju mnogo razloga za izbor takvih školskih praznika. Jedan takav tipičan američki kamp nalazi samo nekoliko sati vožnje od nas - Camp California u Dalmaciji! Zašto je kamp najbolji izbor za ljetne praznike za svu djecu od 7 do 17 godina? Iako je ljeto još daleko, nikada nije prerano za planiranje.

Puno novih međunarodnih prijatelja

Kamp djeci pruža priliku da se druže s vršnjacima iz više od 40 različitih država i uče strane jezike. To je odličan način za upoznavanje novih prijatelja i učenje o različitim krajevima i kulturama. Zaljubio sam se u kamp. Upoznao djevojku Manny koja živi u New Yorku i stvarno je cool. Ona priča španjolski, a ja japanski. Naučili smo mnogo novih riječi. Često smo se zabavljali u vodenem parku. Ovog ljeta ponovno ćemo se vidjeti u kampu. - Minchiko, 13 godina

Više od 30 različitih aktivnosti

Većina kampova nudi igre i aktivnosti koje djeca uglavnom ne mogu izvoditi u svom dvorištu ili u kvartu. Mogu se okušati u streljaštvu, jedrenju, fotografiji, plesu i mnogim drugim zanimljivim aktivnostima! Ako vaše dijete ostane doma, ubrzo će mu postati dosadno, dok će u kampu doživjeti uvijek nešto novo.

Najbolji izazov

Nisu sve stvari koje djeca rade u kampu jednostavne ali tako i mora biti! Novi izazovi– kao što su isprobavanje novih sportova, učenje novih vještina i igara ili postizanje novih ciljeva – sve je to vrlo korisno i vaša će vam djeca biti zahvalna. Išla sam na ljetni kamp i položila test plivanja! Prije toga jedva sam znala plivati pa je zato to bio velik uspjeh. Osjećala sam se odlično. - Mina, 13 godina

Upoznavanje prirode

Camp California nalazi se na idiličnoj lokaciji Pakoštane u Dalmaciji. Djeca će naučiti kako je priroda zapravo lijepa i važna. Bez stabala, zemlje, vode i životinja, ljudi ne bi mogli preživjeti pa neka to nauče i vaša djeca.


Promjena okruženja

Ponekad je važno da se djeca osamostale, otiđu iz dobro poznate okoline i pronađu "novi kutak" za sebe. Kamp pruža odličnu priliku za nova iskustva, provođenje vremena s novim prijateljima i boravak u potpuno novom okruženju.

Prava škola za nove vještine

Sve aktivnosti i kružoci u kampu predstavljaju odličnu priliku da djeca nauče nešto novo- lončarstvo, jedrenje ili ultimate frisbee. Djeca u kampu razvijaju razne vještine potrebne za život, kao što su neovisnost, vjerovanje u sebe i samopouzdanje. Budući da će djeca svaki dan živjeti u zajednici, to je odličan način da nauče surađivati, donositi kompromise te biti tolerantni.

Bolja forma

Sa svim zabavnim igrama i aktivnostima kamp je odlično mjesto na kojem će se djeca nadisati svježeg zraka. Plivanje, trekking i bavljenje sportom mnogo je zdravije za djecu od provođenja ljeta doma. Zadnja i najvažnija stvar je da će se djeca zauvijek sjećati Campa California. Slobodna mjesta brzo se popune pa zato prijavite svoje dijete još danas.

Camp California - najbolji ljetni kamp za djecu i mlade

Prijavite svoje dijete već danas!

Pridruži se našoj zajednici i istraži svijet

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić svaki tjedan. Prijavi se i ostvari 10 % popusta na neke od naših produkata!

Prijava na e-novosti
Najtraženije informacije
Ili pošaljite poruku na
Ili pošaljite poruku na